Cizme peste genunchi cu vârf ascuțit și toc subțire de 11 cm

Vedeta cizmelor peste genunchi va fi întotdeauna cea cu vârf ascuțit și tocul cel mai înalt posibil.

Este foarte important că tu să arăți bine și în același timp să te și simt extraordinar în ceea ce porți. De aceea am creat acest model special care să întrunească ambele condiții. Pot spune ca este eleganta la superlativ. Bonusul este ca se și poate asorta extrem de ușor deoarece după cum bine știm, negrul merge la orice.

Mai multe modele de acest gen vei descoperi în categoria cizme dama

Acest model se realizează din piele naturală 100%, nu este captusit pentru a se mula cât mai bine pe picior.

Cum comand cizme peste genunchi Carmen

Ca în orice magazin online, procedura de cumpărare este simplă, se adaugă în coșul de cumparaturi, se adaugă adresa și opțiunea de plata iar după ce ai bifat ca ești de acord cu termenii și condițiile poți apasă butonul de plasează comanda.

Cum personalizez cizmele peste genunchi Carmen

Înainte de a lansa comanda, după ce te-ai hotărât ca acest model ți se potrivește și este ceea ce îți doresti, te poți măsura după următoarele cerințe.

  • Masori inaltimea dorita, luat de la calcai pana sus unde dorești să se termine cizma ( fără toc)
  • Vei măsura circumferința pulpiței în zona unde se termina cizmulițele
  • Circumferința la gamba (pulpa inferioara) și circumferința la gleznă ( un pic la un deget peste ousorul labei piciorului)
  • În cazul în care laba piciorului este mai dezvoltata este indicat sa îți masori circumferința în zona mortului.

Circumferința se măsoară cu un centimetru cuprinzând de jur împrejur zona de măsurare a piciorului. Mai jos ai un exemplu….

După ce te-ai măsurat, poți insera toate datele în căsuța specială dedicată mesajelor înainte de a finaliza comanda pe site sau pe whatsapp

Cu ce sa asortezi aceste cizme peste genunchi

Pentru mine este simplu, sa recomand ca merge sa le asortezi la orice însă pentru mine este foarte important că tu să te simți perfect cu acest model de cizme peste genunchi și ca în viitor sa revii pentru alte modele sau alte sugestii.

Precum se vede sin în pozele de produs, aceasta este o varianta care te vor face sa arăți spectaculos, să întorci toate privirile, să fii admirata. Însă sunt foarte multe variante ce te pot avantaja din punct de vedere vizual.

în primul rand se poate asorta cu fuste sau rochițe scurte, eventual mulate însă nu este o regula. De asemenea, pentru ca sunt realizate pe negru vei avea avantajul ca acestea se pot asorta la absolut orice culoare va avea vestimentația. Nu recomandăm însă să ai mai multe culori decât 2 deoarece se va crea un mix de culoare care poate fi obositor.

Sper ca te-am convins ca ești în avantaj sa cumperi de la mine și te aștept cu drag să mă pun pe treabă. Sa îți trimit cizma pe care de mult timp ai visat să o ai.

Cu drag Iulian Gherghi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *