Cizme peste genunchi Delimma din box negru.

Colțar extensibil cu funcție de dormit, este un atu pentru orice cameră de zi. Impresionează prin designul său scandinav care se potrivește bine cu o varietate de stiluri de amenajare.
Vezi aici:👉 http://bit.ly/3nJeEMT
#coltar #coltareextensibile

De o pereche de cizme peste genunchi cu șiret, vei avea întotdeauna. Te întrebi de ce?

Pentru o poți purta aproape tot timpul anului, nu se demodează și te protejează de frigul de afara. De asemenea, am creat acest model de cizme peste genunchi cu șiret in ideea că nu se va demoda niciodată.

Este un model atemporal ce va fi la moda mereu.

De ce să comanzi cizme peste genunchi Delimma? Pentru că noi realizăm încălțămintea doar pe comandă. Înainte de a procesa comandă și a o trimite la atelier pentru producție te vom contacta telefonic și te vom ruga sa ne trimit dimensiunile tale.

  • Circumferința in zona gleznei
  • Circumferinta gambei
  • Circumferinta pulpei, acolo unde dorești să se termine cizmulița
  • Înălțimea cizmei, măsurată de la calcai in sus până la zona unde o dorești că înălțime.

Calitatea cizmei peste genunchi Delimma

In 99% din cazuri, realizăm acest model doar din piele naturala 100%. Ne-am propus sa oferim numai produse de calitate care sa reziste in timp și care să își amortizeze prețul într-un timp foarte scurt.

In interior, preferam sa le căptușim cu blăniță sintetica subțire in ideea că aceasta este un pic mai maleabila, nu îngroașă piciorul și este foarte confortabila în sezonul rece.

Cum personalizez cizmele peste genunchi Delimma

In primele rânduri am explicat cum te poți măsura.

Deci le putem realiza pe dimensiunile tale astfel încât le poți comanda in cazul in care picioarele tale sunt un pic mai dezvoltate decât media sau daca ai picioarele foarte subțiri.

De asemenea poți personaliza cizma schimbând culoarea sau tipul de piele. In cazul in care dorești acest lucru, înainte de a finaliza comanda ne poți trimite mesaj cu doaleantele tale.

Ne mai poți contacta pe WhatsApp sau telefonic la nr. De telefon 0787677528 unde vei discuta cu o colega tot ceea ce ți-ar plăcea să schimbi sau sa modifici la model.

De doar pe comandă?

Iubim aceasta lumea în care ne aflăm și ne dorim sa fie mai curată. Am ales sa realizăm doar pe comandă pentru că nu ne place sa facem risipă. Nu ne place sa producem încălțămintea doar de dragul profitului, sa aruncăm pe piata ceva ce nu ar putea fi folositor.

Indemnul nostru, nu comandă decât dacă ai nevoie de aceste cizme. O spun încă o data, este păcat sa facem risipa de materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *