Cizme peste genunchi din piele întoarsă nude Nissa

Când alegi o pereche de cizme peste genunchi, consider ca este o investiție. Așa că această investiție trebuie să fie făcută cu foarte mare înțelepciune.

Sunt mândru ca am curajul sa abordez astfel de modele de cizme, ce necesita investiție materiala mare și foarte multa pricepere.

Am redirecționat comanda spre site-ul părinte julianshoes.ro deoarece acesta îndeplinește condițiile necesare pentru a prelua comanda în siguranță și pentru a procesa plati online ne atunci când este cazul.

Revenind la acest model de cizme peste genunchi…. Vreau să îți spun că suntem printre puținii producători de încălțăminte care personalizează produsele pe care le confecționează.

Le realizam din piele naturală 100% iar înăuntru sunt căptușite cu blăniță subțire pentru un confort suplimentar în sezonul rece dar și pentru a fi cât mai maleabile pentru a se mula cu ușurință pe picior

Cizme peste genunchi pe dimensiunile tale

În cazul în care ai probleme cu dimensiunile, ai gambele mai pronunțate sau mai subțiri îți dorești ca cizmulițele sa fie mai înalte sau mai scurte, te așteptăm cu drag să ne trimiți măsurătorile piciorului tău iar noi le vom confecționa după acestea.

Cizme peste genunchi pe care le poți personaliza.

Încă un beneficiu pe care îl vei avea devenind clientul nostru, este acela ca poți schimba culoarea sau tipul de piele din care dorești cizma peste genunchi.

Cum comand cizme peste genunchi Nissa

După cum am explicat și mai sus poți personaliza acest model de cizme în voie. Poți alege sa schimbi culoarea sau tipul de piele. De asemenea îți vom realiza cizmulița după dimensiunile tale.

După ce vei selecta modelul și îl vei adaugă în cos, te poți loga sau în cazul în care nu ai cont îl poți crea.

Pasul următor este acela în care îți vei introduce datele de livrare și facturare care de asemenea subt necesare pentru a se calcula și costul transportului.

În cazul în care ai nevoie să ne lași mesaj cu modificările pe care le dorești, după ce ai trecut datele de contact vei găsi o căsuța dedicată mesajelor. Acolo ne poți lăsa doleanțele tale. Din ce material dorești cizmulițele, ce culoare dar și dimensiunile tale.

Te asteptam cu drag să te îndrăgostești de produsele noastre și te invitam sa salvezi site-ul nostru la favorite pentru a putea fi în primele rânduri a celor ce vor descoperi cele mai avantajoase oferte sau cele mai noi modele pe care atelierul nostru le creează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *