Sari la conținut
Home » Cizme de vară cu toc perforate Ilinca verde

Cizme de vară cu toc perforate Ilinca verde

  • de
Cizme de vară cu toc perforate Ilinca verde

Superbă de la prima privire. Cizme de vară ce le vei purta non stop. Un model deosebit și cu mult stil. Am creat acest model de cizme de vară perforate cu un singur gând. Să te simți comod dar și elegant. Astfel a luat nastere acest model de cizme de vară superb.

Culoarea a fost așa la ghici, am văzut-o și am zis că este superbă. Și așa a fost, a prins foarte bine la public.

De ce să porți cizme de vară perforate?

Am scris și in alte articole dar cel mai bine este să le repet. Porți cizme de vară perferate în primul rând pentru că esti îndrăgostită de ele. În al 2-lea rând de porți pentru că sti că iți stau bine. De asemenea nu trebuie să neglijezi faptul că acestea sunt chic, foarte puțină lume la poartă și astfel vei avea un aer de unicitate când vei ieși pe stradă.

Iată că în 3 poze acest model spune tot. Garantez că nu l-ai mai vazut pe nicăieri. Deci pot spune că este unic.

Este comod acest model de cizme de vară?

Din ce spun clientele noastre, da. Este foarte comod.Inaltimea tocului este de 9 cm însă datorită faptului că este un toc gros acesta este foarte comod.

De asemenea datorită faptului ca cizma este confectionata din piele intoarsa, suprafata de contact cu piciorul va fi extrem de soft și îmbietoare.

un plus enorm îl va aduce și faptul ca aceste cizme de vară sunt realizate doar pe comandă astfel ve avea posibilitatea de a ne trimite dimensiunile piciorului în cazul în care nu te încadrezi în dimensiunile standard.

Avantajul cizmelor de vară

Putem spune ca ești în avantaj dacă aceste cizme perforate îți vor sta bine? Ca vei reuși să te simt foarte admirată și apreciată că ai acest model și de asemenea posibil și invidiată.

Un alt avantaj pe care il pot enumera este acela ca cizmulițele sunt realizate din piele naturală 100% asfel durată de viata a acestora va fi net superioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *