Sari la conținut
Home » Cizme de vara perforate nude.

Cizme de vara perforate nude.

  • de

Primăvara este anotimpul cizmelor de vară perforate. Pot spune că am ajuns expert în confecționarea cizmelor de vară, care mai de care.. cizme de vară perforate sa cizme de vară decupate.

Acesta este un model cu care mă mândresc mult. Este simplu, clasic și foarte versatil. L-am creat așa dintr-o joaca, eram des întrebat de genul acesta de model și mie îmi lipsea din colecție.

Datorita simplității, acest model de cizme de vară perforate a devenit încet încet extrem de căutat de către toată lumea. L-am realizat in tot felul de culori pe care din păcate nu am reușit să le fotografiez.

Avantajul cizmelor de vară

Faptul ca ești dispusă să porți genul acesta de cizmulițe vara, este un atuu enorm. În primul rând te va proteja la picioare, laba piciorului și glezna vor fi extrem de bine protejate contra prafului dar și a loviturilor accidentale. De asemenea îți poți crea ținute deosebite și cu un aer aparte pe care alte tipuri de încălțăminte nu îl oferă.

Cum asortez cizmele de vara.

O problema mare când sunt alese de către persoane ce nu își pot imagina cu le-ar sta bine și cu ce le-ar sta bine. De aceea este bine să accepți sfatul meu.

  • Poartă cizmele de vara cu pantaloni scurti
  • Poartă cizme de vară cu o rochiță scurtă
  • Poartă cizmulițe de vara cu rochițe scurte, valoroase și foarte înflorate.

Acestea sunt doar câteva sfaturi. Ideal este să îți pui imaginația la lucru sau când ai de gând să îți pregătești un outfit beton, dute in magazin și probează diverse ținute pe care crezi că le poți asorta cu acest tip de cizme.

Calitatea cizmelor de vară marca JulianShoes.ro

Mă mândresc cu faptul că țin foarte mult la calitate. Oficial, termenul de garanție la încălțăminte este de 30 de zile dar din experiența, durata de viață a cizmelor de vară este de 2 ani plus.

Am cliente mulțumite ce au revenit după 4-5 ani sa le fac același model.

De ce sunt așa de trainice? Pentru că le realizez doar din piele naturală.

Avantajul acesteia este că în timp își păstrează maleabilitatea și textura in timp îndelungat.

Cum întrețin cizmele de vară sa reziste cat mai mult în timp.

In primul rand, încălțămintea trebuie alternata. Nu te opri la o singura pereche de încălțăminte pe care să o porți nonstop.

Dacă cizmele de vară sunt din piele naturală de tip box, acestea se vor curata de praf și mizerie cu o cârpă moale din bumbac, umezita. După ce le-ai curățat de praf și mizerie, le lași să se usuce apoi poți aplica o crema de mâini ușoară pentru hidratare. Garantez că le vei avea o viață.

Dacă cizmele de.vara sunt realizate din piele întoarsă îți recomand să le ștergi de praf cu o perie din păr moale sau eventual să aspiri materialul cu aspiratorul și periuță din dotarea acestuia. După ce ai terminat această operațiune le poți șterge cu o spuma activa de curățat covoarele. Însă ai grija că înainte de a o folosi pe încălțăminte sa o testezi înainte.

Concluzia este simplă. Comandă daca crezi că îți stă bine. Dacă le ai deja, etaleaza-te cu stil și ai grija de ele că acestea sa arate impecabil mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *