Sari la conținut
Home » Cizme de vara perforate | Piele naturala intoarsa rosie Ilinca 7

Cizme de vara perforate | Piele naturala intoarsa rosie Ilinca 7

  • de
Cizme de vară roșii perforate Ilinca 7

Când dorestisa ai un look deosebit în această vară,alegi sa porți cizme de vară perforate. Personal sun fanul acestui tip de încălțăminte deoarece am văzut de-a lungulmtimpului ca avantajează foarte bine pe majoritatea doamnelor ce aleg sa poarte cizme de vară.

  • Material: Piele naturală întoarsă
  • Culoare: Roșie
  • Căptușeală: Naturală doar în partea de jos
  • Înălțime toc: 9 cm

De ce cizme de vară perforate Ilinca 7

Cizme de vară roșii perforate Ilinca 7
Cizme de vară perforate roșii Ilinca 7

În primul rand trebuie sa alegi sa porți cizme de vară pentru că arată deosebit pe orice picior. Îndeosebi acest model este diferit deoarece se poartă larguț, fronsat și mai are și acel cordon cu care să te incingi de jur împrejurul gleznei.

Astfel vei creea un aer sexi neglijent pe care majoritatea bărbaților o agreează.

Un alt element de bază care ar trebui sa te convingă sa cumperi acest model este acela ca este realizat din piele baturala și cu siguranta va rezista foarte bine în timp astfel încât investiția se va amortiza foarte bine.

Trebuie să mentionez că la JulianShoes vei avea cel mai bun tratament. Comandă acest model și îl poți personaliza. Poți schimba culoarea sau tipul de piele. De asemenea vei putea sa îți personalizezi modelul și după dimensiuni. Posibil sa ai picior mai lat sau mai subțire. Nu va fi o problemă. Trimiți dimensiunile și noi in atelier le vom realiza după dimensiunile trimise.

Te aștept cu drag să devi clienta noastră și sa te îndrăgostești de munca noastră.❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *