Ghete de damă gen bocanc cu barete G522

O pereche de ghete cât o mie. Așa spun majoritatea cliente lor care au cumpărat acest model. Când cauți o pereche de ghete de damă trebuie neapărat să te oprești la acest model.

Păcat ca nu putem să ți le prezint live, să le poți proba, să simti mirosul de piele naturală, să le pipăi sau să simți cât de bună este pielea din care sunt realizate.

Din păcate îți rămâne doar să îți imaginezi totul până când te vei hotărâ să le comanzi. Atunci se va schimba totul.. vei purta acest model de ghete de damă non stop. Îți garantez că datorita felului în care îți vor veni în picioare acestea vor deveni perechea de încălțăminte preferată. Vei incerca să îți cumperi elemente vestimentare care să se potriveasca cu acestea doar de dragul de a le purta non stop.

Vezi toată colecția de ghete și bocanci

Cu ce asortezi acest model de ghete de damă gen bocanc cu barete G522

Este simplă aceasta problemă. Din ce am vazut la mai multe cliente, acestea sortează bocanceii la aproape absolut toate elementele vestimentare din garderobă. La o pereche de jeans, indiferent de culoare, fuste de vară, pantaloni scurți sau rochii înflorate. Versatilitatea acestui model este deosebită si nu te îngrădește in nici un fel. Sincer să fiu, chiar am avut o comandă din partea unei mirese pentru a realiza acest model dintr-o culoare deschisă. A ieșit intr-un anumit fel. Superb.❤️❤️❤️

Si ca să mă laud cu ceea ce fac vreau să iti arat inca un model de acest gen pe care l-am prezentat intr-un alt artilcol si de care sunt la fel de mândru ca de acesta.

Click pe aici pentru a vedea modelul surpriza.

Și acesta se încadrează cu succes în aceeași categorie de ghete pe care le poți purta oricând și la orice.

Trebuie sa repet și să menționez in plus. Pentru că sunt realizate la comandă ghetele se pot personaliza și la căptușeală. In cazul in care ești o persoană care prefera răcoarea, poți comanda acest model căptușit cu piele naturala foarte subțire care poate fi neagra sau crem. Daca ai impresia că așa nu este ok și iarna îți va fi frig cu ele, le poți comanda căptușite cu blăniță subțire.

Totul ține de ceea ce îți dorești.

Am avut cliente ce au purtat acest model nou stop. De la 1 ianuarie până pe 31 decembrie. Dorința de a le purta este imensă. Le porți purta cu succes la mare cu o pereche de pantalonii scurți, la festivaluri cu orice ținută mai fistichie, la munte sau chiar la restaurant sau la petreceri mai puțin formale.

Modele de ghete de damă în aceeași linie

Colecția noastră de ghete de damă este vasta. Însă pentru a nu te pune in dificultate când alegi, îți voi prezenta doar câte-va modele.

Ghete de damă din piele naturală întoarsă Beauty Boots

Ghete de damă din piele naturală întoarsă Beauty Boots

Ghete din piele Naturală neagră November Star

ghete de damă
Colecția JulianShoes.ro

Ghete din piele naturală ( G 522 Chrom)

ghete de damă
Colecția JulianShoes.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *