Pantofi barbati de culoare maro, piele naturala 100%

Imaginea este neprețuite, astfel ca o pereche de pantofi barbati de culoare maro va fi întotdeauna alegerea perfecta pentru o ținută impecabilă.

  • Material: Piele naturală 100%
  • Căptușeală: naturala
  • Înălțime toc: 2 cm
  • Culoare: maro

Gata cu frământările, alegi ceva elegant și comod și poți petrece ziua întreagă la muncă cu o pereche de pantofi barbati eleganta și comodă. Realizată pe comandă, această pereche de pantofi va fi preferata ta în orice circumstanță.

Fie că te duci la birou sau ai o petrecere simandicoasă, o poți pune pe lista celor mai comode perechi de pantofi. De ce afirm acest lucru? Pentru ca înainte de a comanda aceasta pereche de pantofi va trebui sa ne trimiți și dimensiunile piciorului pentru a o croi și lucra special pe calapod personalizat. Bineînțeles, acest lucru se va evidenția și în preț în cazul în care timpul de lucru dedicat producerii acestuia ve deveni mai mare decât cel pe care noi ni-l propunem de obicei.

Dar fii fără grija, nu exageram. Sper ca aceasta pereche de pantofi sa îți facă cu ochii și sa devina cea mai tare pereche de pantofi pe care o ai tu în garderoba, dacă nu… ești invitatul meu sa descoperi și alte modele de pantofi de bărbați cu care te poți etala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *