Pantofi casual piele naturala cu talpa dubla MistyFy (1970)

Pantofi casual cu talpa dubla ușoară din microlite, ideali de purtat in orice moment al zilei.

Te vei bucura enorm in cazul că vei cumpăra acest model de pantofi casual. De ce? Pentru că sunt realizați manual și pe dimensiunile tale.

Înainte de a finaliza comanda in shop, ai posibilitatea de a trimite dimensiunile ( circumferinta la mont ) in cazul in care piciorul tău este lătut.

De asemenea, pentru că pantofii casual MistyFy îi realizez doar la comanda te poți bucura de privilegiul de a schimba culorile sau tipul de piele.

Julianshoes.ro hand made By Iulian Gherghi produce pentru clienții pretențioși pantofi casual de o calitate și un confort superior comparativ cu producătorii români din piata.

Așa că personal te invit sa admiri produsele noastre și să le cumperi cu cea mai mare încredere. Avem grija de calitate și în același timp de bugetul tau.

Și pentru că toate produsele realizate în atelierul nostru se produc doar la comanda imi doresc sa chibzuiești cât se poate de bine înainte de a cumpăra pantofii casual MistyFy pentru a nu face in primul rând risipa de materiale și în al 2 lea rând sa te gândești să nu risipești timp prețios și energie fara rost.

Cu deosebita stima IulianGherghi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *