Sandale elegante de mireasă cu toc de 13 cm și platforma de 3 cm Savanah

Presupun că se apropie data nunții tale, cauți o pereche de sandale cu care să arăți minunat. Mă gândesc că acest model de sandale de mireasă cu toc de 13 cm și platforma de 3 cm va fi tot ceea ce ai nevoie.

  • Material: piele naturală 100%
  • Culoare: Argintiu.
  • Căptușeală: naturală
  • Înălțime toc: 13 cm
  • Înălțime platformă: 4 cm

Se realizează la comandă în termen de 7-10 zile

Din prima clipă, după ce am terminat probele cu acest model de sandale, m-am îndrăgostit de el. Am zis… cu siguranță voi face furori cu el. Și așa a fost.

Inițial am creat acest model împreună cu o clientă. Din schițe nu mi-a spus nimic, apoi, încet încet l-am văzut. Îți dă o senzație de majestuos. Am văzut transformări spectaculoase în marea majoritate la doamnele mici de înălțime. Îți dai seama, la un metru cincizeci să mai adaugi încă 13 cm.

Dar cel mai tare se vede transformarea pe doamnele cu forme. Acest toc ridica fesele, conturează cum trebuie postura astfel că și forma bustului devine și mai wow.

Scuze, am intrat un pic in visare însă așa este. Acest model de sandale cu toc de 13 cm și platforma de 3 cm este tot ceea ce trebuie pentru o femeie obișnuită să poarte toc.

Destul cu lauda, vin cu o recomandare in cazul in care acest model de sandale nu este pe gustul tău. Ia-ți ceva timp și vezi ce îți face cu ochiul în colecția de sandale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *